Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Astor - domek letniskowy na 6 osób

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Aleksandra Łazieba-Gadomska
Dodano: 2016-09-19
Pobyt od: 2016-09-17 do 2016-09-18 IP: xxx.67.218.129
 
 
    

Najlepsze miejsce na świecie!


 
 

W.A. Bednorz,A.M.Książek
Dodano: 2016-08-08
Pobyt od: 2016-07-25 do 2016-08-04 IP: xx.156.105.137
 
 
    

Serdecznie polecamy pobyt w domku Autor. byliśmy w terminie 25.07-4.08.2016 Super domek,świetna okolica,wszędzie blisko: sklep,przystań, plaża,dodatkowe atrakcje:-) dzieci mega zadowolone z pobytu a rodzice wypoczęci :-)


 
 

Gosia Kasia Agnieszka Andrzej Rafał Marcin
Dodano: 2015-01-24
Pobyt od: 2012-08-18 do 2012-08-27 IP: xx.26.209.140
 
 
  

Polecamy gorąco to miejsce na wypoczynek w gronie rodzinnym :) Nasze dzieci zachwycone domkiem, okolicą wciąż dopytywały czy TU jeszcze wrócimy...? :) W tym roku przyszedł czas na ponowne wakacje na Mazurach, właśnie TU :)


 

Dodano: 2010-08-14
 

Niedawno wróciliśmy z wakacji. Domek bardzo zadbany, czysto, dobrze wyposażony! ;-) Bardzo mili właściciele. Godne polecenia!!! Pozdrawiam serdecznie.


 
Ewa Nowak
Dodano: 2008-09-24
 

Idealne miejsce dla rodziny, domek funkcjonalny, zadbany. Wystarczy tylko przyjechać, odpoczywać i niczym się nie przejmować. Kontakt z właścicielem rzetelny i konkretny. Dziękuję za wspaniały wypoczynek. Gorąco polecam! Ciepłe pozdrowienia dla Rodziców pana Roberta.


 
Gosia i Krzysiek z dziećmi
Dodano: 2008-09-14
 

Potwierdzamy w 100% wypowiedzi poprzedników.Wspaniałe warunki dla rodzin z dziećmi. Spędziliśmy tu dwa tygodnie i zaliczamy ten czas wypoczynku do jednego z najbardziej udanych!!!!! Dziękujemy i pozdrawiamy właścicieli panią Małgosię i pana Roberta :O)


 

Dodano: 2007-10-10
 

Gorąco polecam !!!.Spędziłam tu wraz ze znajomymi wspaniały ,ostatni weekend września.Domek funkcjonalnie wyposażony.Widać męską zaradność i kobiecą rękę.Słońce,woda,grzyby,fajne poczucie humoru właściciela- żyć nie umierać !Pozdrawiam Robercie i Gosiu -Monika. Do zobaczenia!


 
Andrzej Kosarczyn
Dodano: 2006-08-03
 

Polecam, wspaniałe warunki w domku,świetny właściciel,cisza , spokój, idealne miejsce na prawdziwy odpoczynek. Ryb też nie brakuje. Panie Robercie dziekujemy za świetne wakacje!!!!!! Andrzej Kosarczyn


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie